O&O Academyn kampusten säännöt ja matkustustietoa

 

Ruoka

Academyssa tarjoillaan intialaista kasvisruokaa. Osa ruuista gluteenittomia. Oman ruuan valmistaminen ei ole mahdollista. Jos olet allerginen tai yliherkkä jonkintyyppiselle ruualle, tuo mukanasi omat ruuat tai lisäravinteet. Kioskeista/kahviloista mahdollista ostaa snackseja, teetä, kahvia, mehuja. Juomavesipisteitä löytyy joka kampukselta. 

 

Vaatetus

Vaaleansävyiset vaatteet ovat suositus (vältä mustaa).

Olkapäät ja polvet/sääret suositeltua peittää sekä miehillä että naisilla. Vältä läpinäkyviä vaatteita, väljä vaatetus kunnioittaen intialaista kulttuuria.

 

Mitä mukaan

Matkalla voi olla hyvä olla mukana; sukat, huivi, kevyt viltti, tmv. (luentotilat ovat paikoin voimakkaasti ilmastoidut)

Silmäsuojat, korvatulpat, nenäliinoja, kosteuspyyhkeitä, käsidesiä. 

Voit ottaa ylimääräiset sisäkengät esim. crocsit, rantasandaalit tai muut vettä kestävät kengät, ne ovat hyvät erityisesti ryhmämajoitustiloissa.

Vuodevaatteet ja pyyhkeet ovat huoneissa. Tuo mukanasi omat hygieniatarvikkeet.

Taskulamppu, sateenvarjo tai sadetakki.

Nesteytystä varten on hyvä olla mukana elektrolyyttejä ja esim. suolaa, tms.

Pyykinpesuainetta, pyykkipoikia (jos aiot pestä vaatteita). 

Pyykkipalvelu on saatavilla näillä kampuksilla: kampus 3, kampus 5. 

 

Terveydenhoito ja lääkäri

Kampuksella on tavattavissa lääkäri. Academyn läheisyydessä on kaksi sairaalaa. Ota mukaan kaikki tarvitsemasi lääkkeet

 

Ostokset

Muutamilla kampuksilla on myymäläpuodit, joissa myydään vaatteita, laukkuja, koruja, suitsukkeita, kirjoja, CD-levyjä, pyhiä kuvia, padukoita, puja-rituaalin astiasettejä, pyhiä öljyjä ja vesiä, kirjoitustarvikkeita, malahelmiä, kosmetiikkaa..

 

Internet

Kurssimaksuun sisältyy WI-FI-kortti jolla pääset verkkoon omalla älylaitteellasi tai kannettavalla.

 

Sallittua ja ei

Arvoesineille on lukittavia lokeroita.

Academy ei ole vastuussa omaisuudestasi.

Meditaatiohalleissa ja Ekamissa (temppeli) ei saa käyttää kameroita eikä puhelimia.

Tupakointi, alkoholi ja huumausaineet ovat ehdottomasti kielletty. Academy ryhtyy välittömiin toimiin jos näiden käyttöä havaitaan.

Academyn tiloista (kampusalueen ulkopuolelle) lähteminen ei ole sallittua ilman Academyn lupaa.

Oman prosessisi onnistumisen kannalta on suositeltavaa olla pyhässä hiljaisuudessa (mauna) koko prosessin ajan ja välttää ylimääräistä seurustelua tai esim. netissä surffailua.

 

Homa-rituaalit

Homa on muinainen tulirituaali, johon voit osallistua vapaaehtoisesti lisämaksusta kurssin aikana. Homassa suoritat oman pyhän Homa-nuotiosi äärellä rituaalin. Jos olet kiinnostunut, varaa rahaa myös näitä valinnaisia tapahtumia varten. Homaan ei kannata laittaa päälle parhaimpia matkavaatteita, sillä rituaalissa käytetään myös Ghee-öljyä ja värillisiä jauheita.

 

Ilmoittautuminen

Jos lentosi saapuu keskellä yötä, yövy hotellissa ja matkusta Academyyn seuraavana päivänä. Yöllä kampuksille ei pääse sisään. Ilmoittautuminen tapahtuu kurssin alkamispäivää edeltävä päivän iltana omalla kampuksella.

Academy hyväksyy maksuvälineinä Intian rupioita (hinta lasketaan dollarin päivän arvossa), USAn dollareita, euroja, sekä luottokortit (debit ja credit puoli) paitsi ei American Expressia. Varmista että sinulla on riittävä määrä rahaa koko oleskeluasi varten. Jos maksat käteisellä, varaathan mielellään tasarahan. Academy ei hyvitä tai palauta jo maksettuja maksuja.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat nimelläsi varustetun passin koko kurssin ajaksi. Pidä sitä koko kurssin ajan.

 

Matkustus

Järjestät itse oman kuljetuksesi Academyyn ja takaisin. On suositeltavaa käyttää alla mainittua yritystä kuljetuksiin. Voit vaihtaa rupioita Chennain lentokentällä mutta kurssi ei ole kovin hyvä. Muita vaihtopisteitä löytyy Chennain kaupungista esim. Camera Citysta (lähellä Raj Park hotellia). Myös Spencer Plazan ostoskeskuksessa on Thomas Cook-rahanvaihtopiste. Muista varata myös pieniä seteleitä taksikuljettajan ja hotellin henkilökunnan juomarahoja varten. Passi Varmista, että passisi on voimassa vaaditun ajan Intian matkasi jälkeen.

Viisumi (VISA) Tarvitset viisumin (e-Viisumi) päästäksesi Intiaan. Kirjoita hakemukseen, että olet lomamatkailija. Turistiviisumeita on saatavilla lyhimmillään 6 kuukauden ajaksi. Jos käyt Intiassa usein, voi olla järkevää hakea pidempiaikaista turistiviisumia. Sitä varten sinut kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun Intian suurlähetystöön Helsingissä.

Näitä tietoja voit käyttää viisumihakemuksessasi:

Paikallinen yhteyshenkilö: Narasimha Kumarji

Paikallinen osoite: Varadaiahpalem, Chittoor District, Andhra Pradesh – 517 541, India

 

Lue huolellisesti viisumiin liittyvää ajan tasalla olevaa tietoa lähetystön sivuilta:

http://www.indianembassy.fi/tietoa-viisumeista.php

e-Viisumia haetaan aina netissä täytettävällä online-lomakkeella https://indianvisaonline.gov.in/evisa/Registration

 

Kuljetukset O&O Academyyn ja takaisin

Olet vastuussa oman kuljetuksesi järjestämisestä Academyyn ja takaisin. On suositeltavaa käyttää alla mainittua yritystä kuljetuksiin.

O&O Academy suosittelee ja kehottaa käyttämään ainoastaan O&O Academyn kanssa sopimuksessa olevaa taksifirmaa. Taksin tilaus sähköposti on: traveldesk(at)oo.academy, tai puhelimitse: 0091 733-8991677

Voit pyytää järjestäjiä Suomessa auttamaan taksien varaamisessa. 

 

Hyvää matkaa!

 

Powered by Aava 3