SOURCE & SYNCHRONICITIES

 

Seuraava Source & Synchronicities tullaan järjestemään Euroopassa ja Suomessa syksyllä 2019. 

 

O&O Academy tarjoaa kaikille mahdollisuuden aloittaa ja pitää yllä voimakkaan kasvun ja henkisen kehityksen matkaa, niin yksilötasolla kuin kollektiivisesti Source & Synchronicities -kurssien kautta. Source & Synchronicities on 2-päiväinen kurssi, joka ohjataan ja lähetetään suorana livelähetyksenä Intian O&O Academystä. 

Tämä voimakas kurssi avaa sinut synkroniteettien taianomaiseen elämään. Kurssilla yhdistyy alkulähteen voima ja tietoisuuden voima.

Jokainen Source & Synchronicities -kurssi on yksi askel kohti syvempää ja laajempaa tietoisuutta itsestäsi, universumista ja elämästä.

Kurssin ohjaa O&O Academyn toinen perustaja Preethaji yhdessä opetushenkilöstön kanssa. 

Kurssi tulkataan suomeksi. 

 

Tällä kurssilla

  • Koet Alkulähteen ja Tietoisuuden Voiman äärimmäisen yhdistymisen
  • Saat oppia synkronian luomisen henkistä tiedettä
  • Opit, miten pystyt hallitsemaan kolmea tärkeää synkronian aluetta - parantumisen alue, kokeaksesi fyysistä terveyttä ja nuorekkuutta, rakkauden alue, vetääksesi puoleesi ja ylläpitääksesi rakkautta, voiman alue, luodaksesi vaurautta ja nauttiaksesi vauraudesta.
  • Tällä kurssilla yhdistyt ja kiinnityt Alkulähteeseen, ja siten pääset osalliseksi sen rajattomaan voimaan. Tietoisuus on kaiken olemassa olevan perusta. Se on kaiken ydinolemus sille mikä on. Tällä kurssilla opit synkronian luomisen henkisen tieteen Tietoisuuden Voiman heräämisen kautta.

Kurssi sisältää opetustuokioita, meditaatioita, syviä, mystisiä prosesseja, joissa syvennymme itsemme tutkiskeluun ja saamme parantumista. Saamme työkaluja, joita hyödyntämällä voimme luoda toivomamme elämän, miten kasvaa tietoisuudessa ja elää kauniissa tilassa. Kurssi on kokemuksellinen jossa yhdistyt yhä syvemmin omaan sisäiseen ohjaukseesi, korkeampaan älykkyyteen tai universaaliin älykkyyteen. 

 

Synkronia, synkronisiteetti

Synkronisiteetti on merkityksellinen sattuma. Synkronisiteetit eli samanaikaisuudet ovat kauniita, suopeita ja harmonisia sattumia, jotka ovat linjassa intuitiosi kanssa. Tuntuu kuin tämä satunnaisesti liikkuva universumi asettaisi itsensä toistuvaan kuvioon järjestääkseen aina vastauksen sydämesi toiveilla ja haaveille, järjestämällä ihania ihmisiä ja tilanteita toiveidesi tukemiseksi.

Kun koet yhden taianomaisen tapahtuman, kutsut sitä mahdollisuudeksi tai sattumaksi. Kun kaksi tällaista tapahtumaa tapahtuu elämässäsi, saatat kutsua itseäsi onnekkaaksi. Kun näitä tapahtumia sattuu pidemmän ajanjakson verran, saatat sanoa että onnetar on kääntynyt puoleesi. Kun näitä taianomaisia tapahtumia sattuu joka päivä ja uskomattoman tiheästi, me sanomme että olet astunut synkronian taianomaiseen maailmaan.

Elämä voi myös olla hieno seikkailu jossa on joka hetki yllätyksiä ja riemua. Tervehdit suurta tuntematonta luottamuksella ja jännityksellä pelon sijaan. Elämä alkaa paljastua mystisellä tavalla. Universumista tulee hyväntahtoinen ystäväsi. Tämä on kaunista elämää!

Tule mukaan aloittamaan tai jatkamaan matkaasi nopeampaan henkiseen evoluutioon, yhdistymään Tietoisuuden ja Alkulähteen Voimaan!

 

 


 

Powered by Aava 3