LIMITLESS FIELD (rajaton kenttä) -meditaatio online joka kuukauden 3. sunnuntai

Breathing Roomissa: https://bit.ly/br-lf

YouTubessa kananva pkconsciousness https://www.youtube.com/pkconsciousness/live 

*Tilaa kanava, jotta saat muistutukset*

 

Ihmisten ohjaaminen rajattomaan tietoisuuden kenttään on pyhä lahja, jonka Sri Preethaji ja Sri Krishnaji ovat saaneet tai tehneet jo kauan. He siirtyvät hienoimpiin ei-kaksinaisuuden tiloihin tahtonsa mukaan, ja siitä tilasta muodostavat kentän, josta tulee väline, jonka avulla etsjät voivat kokea transsendenttisia ja valaistuneita tietoisuudentiloja. Tämä kenttä vaikuttaa ihmisiin halki avaruuden.

Rajaton kenttä -meditaatiossa Preethaji ja Krishnaji yhdistyvät sanattomasti kanssasi ja siirtävät siunauksia sydämesi aikomusten täyttämiseksi, ja johdattavat sinua kohti suurempaa tulevaisuutta.

Ei ole väliä missä olet, kun he pitävät sinua tietoisuudessaan. Heidän synnyttämä kenttä johtaa sinut kauniiseen, transsendenttiseen ja valaistuneeseen tietoisuudentilaan. Kun muodostat yhteyden heihin tietoisuudessasi, he avaavat tietoisuutesi rajoittavat esteet ja avaavat sinut voimakkaille tiloille ja kallisarvoisille siunauksille.

Koska tilasi on jatkuvassa yhteydessä maailmankaikkeuden kanssa, elämäsi siirtyy kohti suurempaa järjestystä. Positiivinen virtaus alkaa kehittyä elämässäsi, johtaen positiivisten tapahtumien tulvaan.

Uudet ja vanhat meditoijat ja ei-meditoijat, etsijät ja skeptikot ovat kaikki tervetulleita mukaan kanssamme tähän meditaatioon saadakseen suurempaa rauhaa ja positiivisuutta.

 

 

Powered by Aava 3