OCAC / One Consciousness Abundance Circle

 

 • Sisäinen matka, joka johtaa ulkoiseen yltäkylläisyyteen.

 • Suunnattoman voimakas, perin pohjin elämää muuntava, poikkeuksellisen taianomainen matka Runsauteen, Muuntumiseen, Yliluonnolliseen ja Ykseyteen.

 • Unohtumattoman upea kokemus, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla Alkulähteen Jalomielisyyden ja Tietoisuuden Voiman.

 

Lue osallistuneiden kokemuksia


Tämä merkittävä matka johdattaa sinut asteittain näiden neljän saavutuksen läpi

 1. Heräät vauraustietoisuuteen ja tulet Tietoiseksi Luojaksi. Ilmennät synkroniteettejä, luot vaurautta ja nautit runsaudesta sen kaikissa muodoissa.
 2. Tulet Muutoksentekijäksi, muunnat suhteesi ja ilmennät erinomaista johtajuutta. Läsnäolosi saavuttaa voiman parantaa ja muuntaa toisten elämää. Sinulla tulee olemaan voima vaikuttaa elämän verkkoon.
 3. Tulet Mystikoksi. Ylität kärsimyksen ja näet erillisyyden harhan läpi.
 4. Tulet filosofi-opettajaksi ja vakiinnut tilaan, jossa olet yhtä kaiken elämän kanssa. Varustettuna viisaudella ja eläessäsi 'Yksi-Tietoisuudessa' sinusta tulee valon majakka maailmalle.

Erityistä tässä 8-tasoisessa matkassa

 • Yhdistyt Alkulähteeseen tai  Jumalalliseen ja koet mittaamattomia siunauksia ja lahjoja.
 • Heräät tietoisuuden rajattomaan potentiaaliin ja koet perustavanlaatuisen muuntavia olemisen tasoja.
 • Matkasi huipentuu syvään ykseyden kokemukseen - tilaan, jota pidetään henkisen kehityksen huippukohtana.
 • Kun vakiinnut ykseystietoisuuden tilaan, mahdollisuuksista tulee todellisuutta, ja siirryt olemassaolosta elämiseen, joka pursuaa runsautta.
 • Meditoit ja vastaanotat Deekshaa Kultaiselta Pallolta (Golden Orb) pyhässä Oneness Fieldissä.
 • Tämä käynnistää neurobiologisen muutoksen ’minä-tietoisuudesta’ korkeammille ’yksi-tietoisuuden’ tasoille.
 • Saat lahjana ja etuoikeutena käydä läpi pyhiä meditaatioita ja olla vuorovaikutuksessa O&O Academyn perustajien kanssa.

 

Opettajina The Journeyllä on O&O Academyn opetushenkilöstöä, Academyn perustajien ja pääopettajien Krishnajin ja Preethajin ohjauksella.


Kurssin rakenne

Kurssissa on 4 saavutuksen aluetta ja jokaisessa 2 tasoa eli yhteensä 8 tasoa. Kurssien perustasot ovat 1 ja 2, jatkotasot 3 ja 4.

 • Journey into Abundance, Taso 1 ja 2 (Matka Yltäkylläisyyteen)
 • Journey to being a Change Maker, Taso 3 ja 4 (Matka Muutoksen Tekijäksi)

 


Tulkkaus

Kursseja tulkataan suomeksi. Tiedustelut yhteyshenkilöiltä

 

OCAC -kalenteri ja ilmoittautuminen https://www.oo.academy/one-consciousness-awakening-circle/

Päivämäärät ovat kurssien alkamispäivämääriä, eivätkä pidä sisällään matkustuspäiviä.

Kurssit tulee käydä peräkkäisessä järjestyksessä, aloittaen Journey into Abundance Taso 1:stä.               

Osallistujien tulee saapua kampukselle päivää ennen kurssin alkamispäivää. Esim. Jos kurssi on 3.-13.1., osallistujien tulee olla paikan päällä 2.1. Poislähtö kampukselta voi olla aikaisintaan viimeisen kurssipäivän iltana. Varmistathan kurssipäivämäärät vielä ennen lentomatkojen varaamista O&O Academyn sivulta.


Kampusten säännöt ja matkustustietoa

Matkustustietoja

 

Jos lentosi saapuu keskellä yötä, yövy hotellissa ja matkusta Academyyn seuraavana päivänä. Yöllä kampuksille ei pääse sisään.

Ilmoittautuminen tapahtuu kurssin alkamispäivää edeltävä päivän iltana omalla kampuksella. Academy hyväksyy maksuvälineinä Intian rupioita (hinta lasketaan dollarin päivän arvossa), USAn dollareita ja luottokortit (sekä debit että credit-puoli) paitsi ei American Expressia. Varmista että sinulla on riittävä määrä rahaa koko oleskeluasi varten. Jos maksat käteisellä, varaathan mielellään tasarahan.

Olet vastuussa oman kuljetuksesi järjestämisestä Academyyn ja takaisin. On suositeltavaa käyttää alla mainittua yritystä kuljetuksiin.

O&O Academy suosittelee ja kehottaa käyttämään ainoastaan O&O Academyn kanssa sopimuksessa olevaa taksifirmaa. Taksin tilaus sähköposti on: traveldesk(at)oo.academy

Tai puhelimitse: 0091 733-8991677

Voit pyytää Journey -järjestäjiä Suomessa auttamaan taksien varaamisessa. 

 

Passi

Varmista, että passisi on voimassa vaaditun ajan Intian matkasi jälkeen.

 

Viisumi (VISA)

Tarvitset viisumin (e-Viisumi) päästäksesi Intiaan. Kirjoita hakemukseen että olet lomamatkailija. Turistiviisumeita on saatavilla lyhimmillään 6 kuukauden ajaksi. Jos käyt Intiassa usein, voi olla järkevää hakea pidempiaikaista turistiviisumia. Sitä varten sinut kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun Intian suurlähetystöön Helsingissä.

 

Näitä tietoja voit käyttää viisumihakemuksessasi:

Paikallinen yhteyshenkilö: Narasimha Kumarji

Paikallinen osoite: Varadaiahpalem, Chittoor District, Andhra Pradesh – 517 541, India

 

Lue huolellisesti viisumiin liittyvää ajan tasalla olevaa tietoa lähetystön sivuilta:

http://www.indianembassy.fi/tietoa-viisumeista.php

e-Viisumia haetaan aina netissä täytettävällä online-lomakkeella

https://indianvisaonline.gov.in/evisa/Registration


Kurssiin liittyvät tiedustelut, järjestelyt ja matkajärjestelyihin liittyvät asiat

 

Jarkko: jarkko.pesu(at)kymp.net, Suvi: 050 499 9719

ooacademyfinland(at)gmail.com

oneness.suomi(at)protonmail.com


Kokemuksia O&O Academyn The Journeylle osallistuneilta

 

"Journey/OCAC -kursseilla saadut opit ja kokemukset ovat johdattaneet koko ajan lisääntyvään tietoisuuteen. Olen saanut herkkyyttä huomata tilanteita ja tapahtumia jotka aiemmin ovat menneet ohitse tai niihin ei ole uskaltanut tarttua. Minulle on tarjoutunut hienoja asioita ammatillisella uralla etenemiseen ja opiskeluihin. Ja mikä parasta- Journey- kurssien anti nivoutuu elämän kaikille alueille tukien ja auttaen niin työssä, opiskeluissa kuin henkilökohtaisessa elämässä eteen tulevien haasteiden kohtaamisessa rakentavasti ja sisäistä tyyneyttä tuntien. Uskaltaudu matkalle, vaikka vähän saattaisi pelottaakin! Ymmärrät/näet siellä laajemman kuvan elämästä ja rohkenen väittää ettet enään haluaisi vaihtaa takaisin aiempaan ajattelutapaasi". Iloa elämääsi toivottaen, Saila

--

"Journey/OCAC on parasta, mitä minulle on tapahtunut. Elämän koko pohja, perusta ja alusta on tietoisuutemme ja sisäinen tilamme. Kun tietoisuus puhdistuu, muuntuu ja kasvaa, voimme todella alkaa elää. Terveinä, onnellisina, rauhallisina, voimaantuneina, vauraina ja uskaltaa toteuttaa unelmiamme. Tämä kurssikokonaisuus on sinulle, joka haluat työskennellä kasvusi eteen, ja säteillä rakkauden voimaa ja valoa ympärillesi. Suosittelen sydämestäni!" -Laura

--

"Journey/OCAC on ollut hyvin vaikuttava matka. Miten vaikutus ilmenee arjen tasolla? Itsetuntemukseni on syventynyt ja parantunut, olen saanut kurinalaisuutta ja selkeyttä elämääni, yhteys omaan sisäiseen ohjaukseen on voimistunut, suhteet ovat tulleet jotenkin mutkattomammiksi ja niissä on tapahtunut parantumista - koska olen itse muuttunut. Koen yhä useammin ’kauniita tiloja’; rauhaa, ”oman reviirin ylittävää” myötätuntoa, "rauhallista rohkeutta" haastavissakin tilanteissa, yhä enemmän ilon ja luovuuden puuskia ja vähemmän stressiä, vaikka elämän haasteet eivät olekaan pois pyyhityt. Sisäinen tilani, se, miten koen elämää ja maailmaa - miten vastaan elämälle, on muuttunut paljon, jos katson taaksepäin millainen sisäinen tilani oli esim. kolme vuotta sitten. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kasvaa ihmisinä, osallistumaan O&O Academyn koulutuksiin tai kursseille. Ne eivät ole positiivisuusajattelua, vaan tietoisuuden kasvua." -Kaisa

 

Powered by Aava 3