O&O Academyn perustajat

 

Sri Amma & Sri Bhagavan

Sri Amma ja Sri Bhagavan perustivat Onenessin, ykseyskoulun, henkisenä liikkeenä vuonna 1989. Heidän visionsa on auttaa ihmiskuntaa vapautumaan erillisyyden illuusiosta ja vakiintua ykseyden tilaan. He uskovat, että ykseyden tila on ihmelääke kaikkiin kipuihin maailmassa.

Oneness & One World Academy ei ole rajoittunut mihinkään perinteeseen, henkiseen tiehen tai uskontoon. Akatemian tarjoamat kurssit tuovat yhteen alkulähteen voiman ja yksi-tietoisuuden voiman valtavan yhdistymisen. 

Krishnaji ja Preethaji

Krishnaji ja Preethaji perustivat One World Academyn, filosofia- ja meditaatiokoulun tietoisuuden muuntamiseksi vuonna 2009. He ovat filosofi-tietäjiä, joiden visio on vapauttaa yksilöt kaikenlaisesta ilottomuudesta ja herättää yksilö täyteen muuntuneen tietoisuuden potentiaaliin. Heidän opetuksensa haastavat kaikki oikeutukset elää surussa ja sisäisessä eristäytyneisyydessä. He sysäävät sinut tiedostamattoman psykologisen mukautumisen taakse ja opettavat sinua vapauttamaan itsesi.

Sri Amma Bhagavan on nimittänyt Krishnajin ja Preethajin uusiksi johtajiksi maailman ykseyden yhteisölle (World Oneness Community). Parhaillaan he opastavat ja inspiroivat yhteisön henkilöstöä ja ohjaajia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3