O&O ACADEMY

 

Opastamme sinua löytämään aitoa sisäistä voimaa ja rauhaa. Teemme henkisyyden merkitykselliseksi jokapäiväisessä elämässä. Astumalla opiskeluvirtaamme, heräät uudenlaiseen elämäniloon.

O&O Adademy:n viisaus, prosessit ja käytännöt ovat syntyneet perustajien elämästä, ilmoituksista ja oivalluksista. Perustajamme eivät puolla sellaisen puolesta, joka uskoo opinkappaleisiin, kuten kärsimyksen lopettaminen tai valaistuminen. Meillä yhdistetään jumalallisen voima ja tietoisuuden voima. O&O Adacemy on suurenmoinen yhdistelmä ”vapauttavalle viisaudelle ja suoralle kokemukselle.”

 

Krishnaji ja Preethaji

Krishnaji ja Preethaji perustivat One World Academyn, filosofia- ja meditaatiokoulun tietoisuuden muuntamiseksi vuonna 2009. He ovat filosofi-tietäjiä, joiden visio on vapauttaa yksilöt kaikenlaisesta ilottomuudesta ja herättää yksilö täyteen muuntuneen tietoisuuden potentiaaliin. Heidän opetuksensa haastavat kaikki oikeutukset elää surussa ja sisäisessä eristäytyneisyydessä. He sysäävät sinut tiedostamattoman psykologisen mukautumisen taakse ja opettavat sinua vapauttamaan itsesi.

Sri Amma Bhagavan on nimittänyt poikansa Krishnajin ja miniänsä Preethajin uusiksi johtajiksi maailman ykseyden yhteisölle (World Oneness Community). Parhaillaan he opastavat ja inspiroivat yhteisön henkilöstöä ja ohjaajia.

https://www.oo.academy/why-oo-academy/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3