STRESS DETOX WORKSHOP

 

Stress Detox on kahden päivän workshop, joka tarjoaa muinaisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan stressin vapautukseen.

Toisin kuin tavanomaiset lähestymistavat stressin vapautukseen, tässä kahden päivän Stress Detox -workshopissa poistat stressiä tietoisuutesi syvemmistä kerroksista; fyysisestä kehosta, energiakehosta, mielikehosta, ja saat kokea puhdasta autuutta. Koet lempeää sydämen parantumista, suurempaa elämänvoimaa kehossa, ja suurempaa kykyä keskittyä elämän syvempiin asioihin.

Meditatiiviset harjoitukset ja viisauskeskeiset prosessit antavat sinulle vapauttavia kokemuksia, joissa yhdistyy muinainen ja moderni, mystinen ja tieteellinen.

Sosiologit, psykologit, vanhemmat, yliopisto-opiskelijat, tutkijat ja yritysjohtajat – kaikki ovat huolissaan kasvavasta stressiepidemiasta. Tilastot ovat tulvillaan lukuisia stressin oireita sairautena, kuten masennuksena, heikkona toimintakykynä, jne. Tieteellisesti on lukuisia tuntomerkkejä stressin vaaroista.

 

Mitä workshopissa tehdään ja miten se hyödyttää minua?

Kurssilla tehdään helposti harjoitettavia meditaatioita ja viisauskeskeisiä meditatiivisiä prosesseja, jotka auttavat sinua tulemaan tietoisemmaksi alitajuisista stressitekijöistä elämässäsi, ja vapauttamaan itseäsi stressistä päivittäisessä elämässä.

Tulet kokemaan parantumista ja puhdistumista tietoisuuden syvemmillä tasoilla ja saat mukaasi viisautta ja työkaluja, jotka auttavat sinua elämään elämää tietoisempana ja siirtymään stressitiloista nopeasti kauniiseen olemisen tilaan. 

 

Stress Detox on ilmiömäinen yhdistelmä muinaisesta lähestymistavasta ja ajattomasta metodiikasta stressin purkamiseen kehostasi, mielestäsi, tunteistasi sekä tietoisuudestasi. Tämä on meditatiivinen polku stressin vapautukseen.

O&O Academyn perustajien Krishnajin ja Preethajin luoma Stress Detox -workshop yhdistää alkulähteen voiman ja tietoisuuden voiman antamaan sinulle kauniin kokemuksen elämästä.

Stress Detox -workshopin ohjaa O&O Academyssä koulutettu One Consciousness Trainer (OCT). Ota yhteyttä ohjaajaan ja pyydä kurssia paikkakunnallesi. 

 

Lue Suomessa Stress Detoxin käyneiden kokemuksia

Ohjaajien yhteystiedot

 


Kurssikokemuksia

Nimettömänä kerättyä kurssipalautetta

 

"Suosittelisin tätä kurssia kaikille, jotka kaipaavat rentoutta, stressinpurkua sekä välineitä oman hyvinvoinnin lisäämiseksi."

Kurssilla oli ihana rakkausenergia ja mielenkiintoisia keskusteluja. Uusia oivalluksia, voimaantunut olo kaiken kaikkiaan. Vaikka asiat olivat ennestään tuttuja, kun niitä on itsekin kouluttanut, tuntui silti, että sain jotain uutta virtausta ja ideoita. Kiitos vielä."

"Suosittelisin tätä kurssia kaikille, jotka haluavat uusia näkökulmia stressinhallintaan, rentoutumista ja uutta energiaa."

"Lämmin kiitos ihanasta kurssista. Olo oli todella rentoutunut ja hyvä kurssin jälkeen.”

”Suosittelisin tätä kurssia kaikille. Kuten kurssilla kävi hyvin ilmi, koemme kaikki eritasoista stressiä. Sain hyviä menetelmiä päivittäiseen käyttöön. Hengittämisen taito, mieli ja energia, kehon tärkeys.”

”Suosittelisin tätä kurssia kaikille työssäkäyville ihmisille sekä niille, joilla on univaikeuksia.”

”Oli niin voimaannuttava ja voimallinen kurssi viikonloppu. Aikataulu oli hyvä, aikaa käydä läpi tekniikat, teoria selkeää ja itsen reflektoinnille aikaa, ja keskustelua. Loistava!”

”Kiitos! Todella ihana ja antoisa kurssi.”

 

"Stress Detox -kurssilla oli rauhallinen, kotoisa ilmapiiri, ja tuntui että olin koko viikonlopun ajan lämpimässä, hoivaavassa sylissä ja pyhässä hiljaisuudessa. Jo ensimmäisen kurssipäivän jälkeen kehossani oli autuas olo, mieli oli tyyni. Voimakas ja samalla lempeä kurssi. Saat hiljentyä pohdiskelemaan omaa elämääsi, vastaanottaa universumin lahjoja ja viisautta tarkastellaksesi elämääsi, tullaksesi tietoisemmaksi itsestäsi ja alitajuisista tekijöistä, jotka aiheuttavat sinulle stressitiloja."-Nainen 42v.

"Tämä 2-päiväinen kurssi oli syvä ja antoisa minullekin, joka olen käynyt erilaisia kursseja ja koulutusohjelmia - vei minua taas monta askelta eteenpäin. Sopii siis kaikille - ihan uusille ihmisille, aloittelijoille ja myös edistyneemmille. Usein ajatellaan, että stressi on vain kiireisten huippumenestyjien ongelma - ei, se ei todellakaan ole! Stressi on oikeastaan jokaisen ongelma jollain tasolla. Kurssilla sain omakohtaisen kokemuksen siitä, miltä tuntuu, kun keho ja koko olemus on puhdistettu stressistä. Se on ihana olotila. Arkeen palatessa stressi kyllä pukkaa päälle välillä enemmän, välillä vähemmän, mutta sen muistaminen, että stressitön olotila ON mahdollista, auttaa. Ja onneksi kurssilta sai myös työkaluja, jotka helpottaa matkassa kohti stressitöntä elämää." -Juulia K. 

Powered by Aava 3