TAPAHTUMIA 2021

Ilmoitamme täällä Ekamin tapahtumista, jotka koskevat Eurooppalaisia. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, ellei toisin ole ilmoitettu. Kuka tahansa tälle sivulle löytänyt ja tapahtumiin osallistumisesta kiinnostunut voi osallistua sekä maksuttomiin että maksullisiin tapahtumiin. 

 

 

Huomioithan, että tapahtumissa ei ole automaattisesti suomenkielistä tulkkausta. Tulkkauksesta ilmoitetaan aina erikseen tapahtumakohtaisesti. 

ZOOM -VIDEOSOVELLUS OHJE


Helmikuu

 

 

28.2. Manifest - mystinen virtuaalinen prosessi

Aihe: Sielunkumppani

Aika: 18.30 Suomen aikaa (17.30 CET)

Tämän voimakkaan Manifestin aikana Sri Preethaji johtaa meidät pyhälle oivaltavalle matkalle ymmärtämään rakkauden todellisen merkityksen ja olemuksen. Kaikki osallistujat, riippumatta siitä, ovatko he parisuhteessa vai eivät, saavat nämä voimakkaat lahjat:

✔️ kaunis muutos nykyisistä suhteista sielunkumppaneiksi toisilleen

✔️ vaikutus neurokemiaasi antaen sinulle mahdollisuuden kokea rakkautta, jota etsit

✔️ vetää sielunkumppanisi itsellesi riippumatta siitä, missäpäin maailmaa he ovat

 

Sri Preethaji yhdistää meidät JUMALALLISEN mittaamattomaan voimaan Rajaton kenttä -meditaatiossa, jossa solujen ala-tasolla tapahtuu ihmeitä herättäen sydämemme aitoon, sielun tason rakkauteen.

 

Hinta

Manifest 28.2. 45€ / 1 x 3 tunnin prosessi klo 18.30

Manifest Premium 28.2. 90€ / Sisältää prosessin 28.2. klo 18.30 + kaksi 90 minuutin jatkopuhelua. Jatkopuhelut ovat klo 20.30 Suomen aikaa

Helmikuun Manifestiiin + jatkopuheluihin saatavilla tulkkaus suomeksi

Ilmoittaudu tästä:

https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-soulmate-euro

 

Liittymällä Manifest-jäseneksi (6kk/12kk) saat lukuisia siunauksia ja lahjoja

Kuukausittaisen Manifestin mystisten prosessien lisäksi kaikilla jäsenillä on myös pääsy:

✔️ Ekam Prasadam - Blessed Divine offerings (1x vko/1h/lauantaisin)

  • ainutlaatuinen Ekam-seremonia 
  • Ekam -joogaharjoitus, jonka opettaa suoraan Ekamin opetushenkilöstö 
  • Ekam Chanting Lessons, yhdistyäksesi muinaisiin parantaviin äänikaikuihin 
  • erityinen kollektiivinen Ekam -rukous ja Ekam Deeksha hyödyntämään kaikkien jäsenten synergiaa

✔️ Premium -jäsenille lisäksi:

  • 2 jatkopuhelua aina varsinaisen Manifest -prosessin jälkeen ilmoitettuina päivinä (1,5h)
  • online-tapaaminen Sri Krishnajin kanssa 2x vuoden aikana
  • 1 vuoden pääsy/käyttö Breathing Room -meditaatiosovellukseen (jos olet jo ostanut Breathing Roomin vuodeksi, saat maksutta Breathing Roomin toiselle sähköpostiosoitteellesi, ja voit halutessasi antaa toisen Breathing Roomin oikeuden käyttöön esim. perheenjäsenellesi tai ystävällesi)

Huom. Manifesteihin ei ole varmistettu suomenkielisiä tulkkauksia koko jäsenyysajoille, joten mikäli tarvitset ehdottomasti tulkkauksen, osta tapahtuma joka kerralle erikseen silloin kun tulkkauksesta on erikseen ilmoitettu. 

Osta jäsenyys täältä:

https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur

 


Maaliskuu

 

7.3. World Oneness Day - Maailman ykseyspäivä

Maailman ykseyspäivä https://youtu.be/Fe3nAGLnh1o 

Yli 10 miljoonaa ihmistä eri puolilta maailmaa siirtyy upeaan ykseyden tilaan. Kaikki 10 miljoonaa välittää Deekshalle samanaikaisesti, että voimme siirtää maailman Ykseyteen. Tässä uskomattomassa ensimmäistä kertaa tapahtumassa Heart Math -instituutti ja muutamat tutkimuskumppanit mittaavat tämän ilmiömäisen deekshan tieteelliset vaikutukset ihmiskunnan tietoisuuteen tänä päivänä.

Tee suurin panoksesi ihmiskunnan tietoisuuden ajamiseksi kohti ykseyttä. Aloita pyhä 21 päivän harjoittelu tuhansien ja tuhansien kanssa ympäri maailmaa eläävää Ekamista - ykseyden kentästä Intiasta.

 

Osallistuminen 21 päivän Tapakseen

Voit halutessasi osallistua World Oneness Tapakseen. Liity Sri Preethajiin ja Sri Krishnajiin ohjelmaan ja vastaanota Aarambha Shakti (alkuenergia) Maha Tapas maailman ykseydelle. Toista tällöin 21 päivän ajan 1008 kertaa päivän aikana Ekam-mantra Humsa Soham Ekan [Humsa Soham Ekam]. Tee toisto istumalla pyhässä asennossa, rauhallisesti ja pitäen samalla huomion mantran merkityksessä. Ohessa linkki mantraan:

https://youtu.be/omDPxlDqDs0

 

Maailman Oneness päivänä jokainen joka osallistuu, hän voi välittää tuona päivänä Deekshaa maailmalle vaikka hän ei olisi ikinä välittänyt Deekshaa tai ei olisi saanut minkäänlaista initaatiota Deekshan välittäjäksi. Tässä ei kuitenkaan ei saada Deeksha initaatiota, ainoastaan tuona päivänä jokainen osallistuja voi välittää Deekshaa.

 

Liity siis mukaan Sri Amman, Sri Bhagavanin, Sri Preethajin ja Sri Krishnajin kanssa yhdessä 10 miljoonan ykseysmeditoijan kanssa myötävaikuttaaksesi maailman ykseyteen. Se on teidän suurin dharmanne äiti Maan parantamiseksi.

Rekisteröidy tapahtumaan, saat myös ykseysmeditoijatodistuksen 

http://ekam.me/omc

 

Luodaan ykseys aalto maan päälle! Kiitos kun jaat! 

 

14.3. CREATE online-kurssi

http://journeyintoawakening-nordic.eu/suomi/

Tällä 3-tunnin kurssilla käytetään muinaisia pyhiä harjoituksia, Sri Bhagavanin voimakkaita opetuksia ja meditaatioita, joita ohjaa herännyt opettaja. Ne valmistavat kurssilaiset voimakkaaseen valon siirtymiseen, jotta voimme luoda runsautta kaikilla elämämme osa-alueilla. Tämä kurssi opetetaan suorana Intiasta englanniksi ja se tulkataan suomeksi. Krussi järjestetään kerran kuukaudessa. 

 

 

Powered by Aava 3