TAPAHTUMIA 2020

Ilmoitamme täällä O&O Academyn & Ekamin tapahtumista, jotka koskevat Eurooppaa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, ellei toisin ole ilmoitettu. Kuka tahansa tälle sivulle löytänyt ja tapahtumiin osallistumisesta kiinnostunut voi osallistua sekä maksuttomiin että maksullisiin tapahtumiin.  

Huomioithan, että tapahtumissa ei ole automaattisesti suomenkielistä tulkkausta. Tulkkauksesta ilmoitetaan aina erikseen tapahtumakohtaisesti. 

 Zoom-videosovelluksen ohje

 

 


Syyskuu

 

20.9. Maailmanlaajuinen Deeksha-tapahtuma online

Tule Deekshanvälittäjäksi - Paranna sydämiä ja kehoja

Kutsumme sinut mukaan Deekshanvälittäjäksi, käyttämään jumalallisen voimaa ja osallistumaan ihmisten tietoisuuden kohottamiseen kohti valaistumista. 

Liity Sri Amman ja Sri Bhagavanin ja Sri Preethajin & Sri Krishnajin kanssa maailmanlaajuiseen deekshanvälittäjien yhteisön tapahtumaan

 

Muutos tapahtumatiedoisssa: päivän aikana on vain 1 online-lähetys

Suomen aikaa 15.30-16.30 EEST (14.30-15.30 CEST / 06.00-07.00 pm IST)

Lähetykseen on saatavilla tulkkaus suomeksi

Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://bit.ly/global-deeksha

Liity sivustolta Telegram-ryhmään. Ryhmään tulee tiedotteita tapahtumaan liittyen. Jos olet jo osallistunut aiemmin vastaavaan tapahtumaan, sinun ei tarvitse ilmoittautua/liittyä Telegram-ryhmään uudelleen.

 

Valmisteleva harjoitus ennen initiaation vastaanottamista (aloitus viikkoa ennen, tai mahdollisimman pian. Voit tehdä harjoituksen useamman kerran päivässä halutessasi)

Myötätunto avaa sydämesi, kehosi ja tietoisuutesi antaen tilaa jumalalliselle virrata kauttasi

Englanniksi:

https://www.breathingroom.com/compassion-meditation-for-deeksha-givers-oneness-blessing-givers/videos/compassion-meditation-for-deeksha-givers-oneness-blessing-givers-english

Suomeksi:

https://www.breathingroom.com/videos/compassion-meditation-for-deeksha-givers-oneness-blessing-givers-finnish

 

Kuka voi osallistua?

Maailmanlaajuiseen Deeksha-tapahtumaan voivat osallistua alla luetelluihin O&O Academyn & Ekamin tapahtumiin ja/tai kursseille osallistuneet.

Voit siis osallistua jos et ole ennestään deeksanvälittäjä, mikäli olet osallistunut joihinkin näistä kursseista tai tapahtumista ja sinulla on sydämen halu olla deekshanvälittäjä:

Manifest

5 Awakenings

Julkinen Limitless Field

Ekam meditoijat

Ekamin maailmanrauhan festivaali (EWPF)

Stress Detox workshop

Beautiful State

Ekam Circle 

 

Deeksha on korkeavärähteinen energiavälitys, joka yhdistää vastaanottajan supertietoisuuteen, korkeimpaan Itseen tai jumalalliseen. Deeksha avaa sydäntä, hiljentää mieltä ja avaa ovet tietoisuuden korkeammille tasoille. Deeksha aloittaa matkan kohti ykseyden kokemista, jossa ei ole erillisyyden kokemusta/tunnetta. Deeksha aikaansaa muutoksia meissä, jotta voisimme havainnoida ja kokea elämää korkeamman tietoisuuden virrassa. Deekshaa ei ole rajoitettu mihinkään tiettyyn perinteeseen, henkiseen tiehen tai uskontoon. Deeksha auttaa tiedostamaan läsnäolon tai korkeamman tietoisuuden.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan

 


25.-27.9.2020 5 Awakenings - online prosessi

Sri Preethajin virtuaalinen mystinen prosessi Eurooppalaisille

Ihmispotentiaalisi on paljon enemmän kuin pystyt kuvittelemaan. Herää siihen.

Prosessi välitetään Ekam Kshetrasta. Monet tietävät, että Ekam tarkoittaa ’Yksi’, että Ekam tarkoittaa ’Ykseys’. Ekam Kshetra on yksi maaplaneetalla olevasta kolmesta pyhästä paikasta, joissa on mitä erityislaatuisimmat, äärettömiä kosmisia energioita puoleensa vetävät energiaverkot/-linjat. Sen takia se on kenttä, eikä pelkkä tavallinen maa-alue. Ekam on rakennettu 800 vuotta vanhan ilmestyksen perusteella. Se on rakennettu kolmiulotteiseksi Surya Yantraksi [aurinkoyantra]. Joka aamu, kun auringon ensi säteet osuvat Amruta kalashaan [torni], pyhän maaperän jokainen tuuma latautuu taivaallisella energialla.

Hinta: 899€ (maksu luottokortti tai PayPal)

Kertaajat 719€

Opiskelijat 449€ (yläikäraja alennukseen 28 vuotta)

Jos olet alennuksen saaja, laita ensin viesti osoitteeseen info(a)ooacademysuomi.fi ja saat sitten erillisen ilmoittautumis-/maksulinkin. Opiskelija, liitä viestiin kuva opiskelijakortitsta/ID:stä

 

Aikataulu:

25.9. Suomen aikaa 19.30-23.00  (18.30-22.00 CEST)

26.9. Suomen aikaa 10.00-13.30 & 15.00-18.30  (09.00-12.30 & 14.00-17.30 CEST)

27.9. Suomen aikaa 10.00-13.30 & 15.00-18.30  (09.00-12.30 ja 14.00-17.30 CEST)

Ilmoittautuminen: https://tickets.brightstarevents.com/event/five-awakenings-europe

Saat osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen OO Academyltä/Ekamista. Tarkistele varmuuden vuoksi myös roskapostilaatikkoa.

Tapahtuma välitetään Zoom videosovelluksen kautta. Linkki Zoom-videosovelluksen käyttöohjeeseen

Jos kysyttävää tapahtumaan tai Zoomin käyttöön liittyen, voit lähettää viestiä (voit jättää esim. viestillä puhelinnumerosi, jos kaipaat henkilökohtaista opastusta, niin olemme sinuun yhteydessä) osoitteeseen info(at)ooacademysuomi.fi

 

 

Powered by Aava 3