THE ONENESS FIELD

EKAM

 

The Oneness Field, sanskriitin kielellä Ekam, on meditointikeskus Etelä-Intiassa, Andhra Pradeshin osavaltiossa Chennain lähellä. 

Ekam on rakennettu Pyhälle energiaverkolle ja se on suunniteltu Jumalallisen voimapesäksi ihmiskunnan tietoisuuden herättämiseksi. Ekam on avoin kaikille. Ekamissa voit vierailla pidemmän tai lyhyemmän ajan. Voit valita majoituksen haluamallasi kampuksella. 

Varaukset https://www.theonenessfield.com/accommodation/  (majoitus, sisältäen päivittäiset prosessit, PayPal tai korttimaksu)


Ekamissa tapahtuu / 2019

Ekamin maailman rauhan festivaali 12.-22. syyskuuta

Voit osallistua rauhan festivaalin rauhan tekijäksi tai rauhan pisteen pitäjäksi omassa maassasi - lue lisää:

https://www.ekamworldpeacefestival.com/

 

Lue kävijöiden kokemuksia


Päivittäiset prosessit Ekamissa

Vierailijat & Etsijät

Parishkara Siddhi - Siunaus poistamaan esteitä ja ongelmia

Sankalpa Siddhi - Siunaus hartaiden toiveiden ja aikomusten todeksi luomiseen

Etsijät

Pranopasana -  Energiakehon puhdistus ykseyden tiloihin heräämistä varten

Mukti-Upasana - Valaistuneiden tietoisuudentilojen kokemiseen

Anubhava Siddhi - ohjaus henkilökohtaiselta jumalalliseltasi/sisäiseltä viisaudeltasi/universaalilta älykkyydeltä elämäsi päätöksiin. 

Anubhava Siddhi on uusi prosessi (vuoden 2019 alusta). Se on noin puolen tunnin mittainen prosessikokemus, jossa saat suoraa ohjausta omalta henkilökohtaiselta jumalalliseltasi tai sisäiseltä viisaudeltasi tai universaalilta älykkyydeltä mihin tahansa elämäsi suuriin päätöksiin. Ohjaus tai ilmoitus voi tulla visiona tai intuitiona, tai merkkinä siitä, miten sinun olisi hyvä edetä.

Voit siis pyytää ohjausta ja opastusta mihin tahansa: ongelmaan, toiveeseen. Tästedes voit siis saada ohjausta vaikkapa ennen kuin aloitat liiketoiminnan tai sijoitat hankkeeseen. Voit saada ohjausta täyttymyksellisiin ihmissuhteisiin, terveydellesi, uudelle vuodelle, vuosi- tai merkkipäivinäsi, ohjausta siihen, mitä tehdä tai mitä ei tehdä.

Jos koet ristiriitaa tai haluat saada ohjausta oikeaan toimintaan, tule Anubhava Siddiin saadaksesi ohjausta omalta jumalalliseltasi tai universaalilta älykkyydeltä.


 

Tietoa Ekamissa vieraileville

Kokoontuminen ennen prosesseja keskimmäisessä kerroksessa, jossa video-ohjeistus prosessin kulusta. Tämän jälkeen siirrytään ryhmänä yläkerroksen Pyhättöön. Paikanpäällä on istuintyynyjä ja tuoleja. 

Prosessit ohjataan englanniksi ja intian kielillä. Vierailijaprosesseissa on saatavilla myös ohjekirjat joillakin yleisimmillä kielillä. 

Pohjakerroksessa on lukittavat lokerot laukuille, matkapuhelimille (pidettävä äänettömällä), juomapulloille, ym. Kengät jätetään alakerran kenkätelineisiin. Säilytys omalla vastuulla. Kaikki tulijat kulkevat turvatarkastuksen läpi. 

Ekamiin on sisäänpääsy vain 12-ikävuoden ylittäneille. Yläkerroksen Pyhättöön ei saa ottaa mukaan muuta kuin mahdolliset tulkkauslaitteet ja esim. huivin. Vältä puhumista Pyhätössä. Kunnioitathan intialaista kulttuuria pukeutuen asianmukaisesti Ekamiin. Suosi väljiä vaatteita, jotka peittävät myös olkapäät, polvet ja nilkat, suositellaan sekä naisille että miehille.

 

Majoittuminen

Majoituksen hinnat ovat tällä hetkellä 50-350 USD/vrk välillä. Ruokailut omalla kampuksella, bussikuljetukset Ekamiin sekä internet yhteys sisältyvät majoituksen hintaan. Kampukset 1, 2 ja 3 sijaitsevat noin 30min ajomatkan päässä Ekamista. Kampus 5 sijaitsee lähellä.

 

Saapuminen kampukselle ja muuta käytännön tietoa

Taksikuljetusten varaukset lentokentältä/muualta Ekamin kampuksille: traveldesck(at)oo.academy tai soittamalla 0091 733-8991677

Tiedustelut kampuksen toimistosta. Olet vastuussa omien kuljetustesi ja lentomatkojesi järjestämisestä kohteeseen ja takaisin.

 

Saapumispäivänä

Saapuessasi kampukselle täytä ensin kampuksesi vastaanotossa saapumislomake. Ota mukaan yksi passikuva itsestäsi. Rekisteröityessäsi saat kortin, jolla pääset sisään Ekamiin, ja jolla maksat mahdolliset ostoksesi kampusten kahviloissa tai kaupoissa. Kortille voi ladata lisää rahaa kahviloissa. Palauttaessasi kortin saat jäljellä olevan rahasaldon takaisin. 

 

Matkustelu alueella

Jos matkustat kampukselta Ekamiin virallisten yhteiskuljetusaikojen ulkopuolella, varaudu maksamaan matkat itse. Taksimatka kampuksen sijainnista riippuen maksaa n. 200-600 INR. Ekamin alueella, parkkialueen vastaanottotoimiston yhteydessä on käteisnostoautomaatti. Pidä huolta matkustusasiakirjoistasi, arvoesineistäsi ja rahoistasi. Varaa ylimääräistä käteistä rahaa rupioina (ja euroina) mukaan.

 

Ruokailu

Kampuksilla on saatavilla aina suodatettua, raikasta juomavettä. Tarjoiltava ruoka on kevyttä intialaista kasvisruokaa, miedosti maustettua sekä tulisempaa. Myös munakkaita, salaattia ja tuoreita vihanneksia on tarjolla. Kahviloista voi ostaa esim. pähkinöitä, smooteja, mehuja, kahvia, teetä ja virvokkeita. Ruokaloissa on myös jääkaapit, joissa mahdollisuus säilyttää omia ruokatarpeita. 

 

Passi ja viisumi (VISA)

Varmista, että passisi on voimassa vaaditun ajan Intian matkasi jälkeen. Tarvitset viisumin (e-Viisumi) päästäksesi Intiaan. Kirjoita hakemukseen että olet lomamatkailija. Turistiviisumeita on saatavilla lyhimmillään 6 kuukauden ajaksi. Jos käyt Intiassa usein, voi olla järkevää hakea pidempiaikaista turistiviisumia. Sitä varten sinut kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun Intian suurlähetystöön Helsingissä.

Lue huolellisesti viisumiin liittyvää ajan tasalla olevaa tietoa lähetystön sivuilta:

http://www.indianembassy.fi/tietoa-viisumeista.php

e-Viisumia haetaan aina netissä täytettävällä online-lomakkeella

https://indianvisaonline.gov.in/evisa/Registration

 

Jos kysyttävää, ota yhteyttä oneness.suomi(at)protonmail.com

Hyvää matkaa!


 

Ekamissa käyneet kertovat kokemuksistaan

 

"Pieni ihme Ekamin esteiden poiston tehokkuudesta. Englanninkieleni on taitoni on hyvä, olen vaan niin arka puhumaan että jos en ole varma sen kieliopillisesta muodosta niin olen mieluummin hiljaa kun sanon väärin. Pyysin tähän apua ja samalla apua että tutustuisin paremmin vävypoikaani, jonka äidinkieli on englanti. Tämä väärinpuhumisen pelko on tätäkin asiaa jarrutellut. Olin seuraavan viikonlopun heillä käymässä ja suustani vaan tuli englantia ilman minkäänlaista väärinpuhumisen pelkoa. Sitten puhuttiinkin koko viikonloppu, eikä meinannut loppua tulla. Vävy totesikin että taisit olla kielikurssilla siellä Intiassa. Kiitos!"

 

"Miksi lähteä Ekamiin? Jo Ekam itsessään on niin ainutlaatuinen paikka, että kannattaa lähteä reissuun nähdäkseen ja kokeakseen ne energiat ja paikka omin silmin. Se on turvallinen tapa nähdä intia, varsinkin ensikertalaiselle. Samanhenkisiä ihmisiä ympäri maailmaa, uusia ystäviä, kuin yhtä perhettä. Prosessit avasivat itsessä monenlaisia portteja ja sain tärkeitä oivalluksia omasta elämästä, käyttäytymismalleista, niiden taustalla olevista syistä. Yhteys korkeimpaan viisauteen todella syveni. Tuntuu, että Ekam on henkisen kasvun pikajuna. Sai paljon eväitä tulevaan elämään ja ymmärtää paremmin myös mennyttä, vaikkakin itse prosessit veivätkin syvälle kauniiseen hetkessä olemisen tilaan. Ihana rauhouttuminen ja mielen tyhjentyminen. Lämpimästi voin suositella." -Katja Kajo

 

"Ekam, korkeavärähteinen voimapaikka, jossa sisäinen puhdistus on nopeaa ja voimalliista. Prosessit olivat selkeitä ja yksinkertaisia". -Tuula

 

"Olin Ekamin prosesseissa yli kaksi viikkoa. Muutamalla sanalla: Puhdistuminen, parantuminen, kasvu. Uskon, että Ekamista saa eniten irti, kun tietää mitä sieltä on hakemassa. Mitä ongelmia, esteitä ja haasteita itsellä on, mihin haluat ja tarvitset apua, sitä enemmän,  kohdennetummin ja tehokkaammin niihin saa apua. Ekamista saa varmasti paljon kuka tahansa, oli sitten ensikertalainen, tai kokenut etsijä tai vain satunnainen Intianmatkailija. Ekamissa jokaiselle tapahtuu juuri sellainen prosessi kuin on tarpeen ja siinä ajassa mahdollista. Pidin todella paljon prosesseista, lyhyitä, tehokkaita, yksinkertaisia, voimallisia. Suosittelen! Ekam on pyhään geometriaan perustuva rakennus ja toimii, vaikket uskoisi siihen tai tietäisi siitä mitään. Siis vain rentoudu ja vastaanota tietoisuuden voiman mahtavat lahjat!"

 

"Vietin Ekamissa reilun viikon ja pidin todella paljon. Päivät ovat intensiivisiä jos osallistut sekä vierailija- ja etsijäprosesseihin, mutta prosessit ovat hyvin puhdistavia ja kohottavia. Ihana, pumpulimainen rauhan ja rakkauden tila pysyi vielä muutaman päivän ajan kotiin palattua. Aion mennä uudelleen vielä monta kertaa :). Suosittelen kaikille!"

 

Powered by Aava 3